logo

Leveringsvoorwaarden voor ondernemers

  1. Er is geen minimum orderbedrag. De klant kan volledig naar eigen behoefte de order samenstellen. Bestelling wordt z.s.m., meestal dezelfde dag, verzonden.
  2. Voor bestellingen binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend.
  3. Voor leveringen naar het buitenland zijn de verzendkosten 15,- Deze kosten worden niet automatisch gegenereerd, dit bedrag zal per  separate rekening , per e-mail verzonden worden. Na betaling van deze kosten wordt de levering verzonden.
  4. Levering geschiedt enkel na betaling via Ideal ( of andere aangeboden betaalwijze) en de eventuele extra verzendkosten voor het buitenland. U ontvangt bericht zodra de levering verzonden is.
  5. Restitutie van het aankoopbedrag van eventueel niet op voorraad zijnde artikelen vindt plaats op de dag van verzending van de overige artikelen. Hiervan wordt de klant per e-mail op de hoogte gebracht.
  6. Voor ondernemers is geen retourrecht m.u.v. reclamaties. De kosten van retourneren van reclamaties zijn voor rekening van de ondernemer.
  7. Bij reclamaties dient zowel het betreffende artikel als een copie van de aankoopbon van de klant te worden geretourneerd aan ons. Informeer uw klanten daarom altijd de aankoopbon minimaal 9 maanden te bewaren!!! Zonder aankoopbewijs (ook een pinbetaling kan als aankoopbewijs gebruikt worden) kan er niets vergoed worden.
  8. Vergoedingen bij reclamaties tot 0-1 maand 100%, 1-3 maanden 75%, 3-5 maanden 50% en 5-7 maanden 25%.
  9. Bij het plaatsen van een bestelling accepteert u automatisch onze leveringsvoorwaarden